Welcome to Our Blog! :)

WELCOME ^0^

Thanx for visiting our wonderful blog which (hopefully) will make you fall in love more and more with YAOI❤

We have three main contributors in this blog (Ji Yul, fetishoney, and fujoshishoujo) and we’ll deliver our fanfics with almost every KPOP artists involved in the stories. Hope you guys love it and enjoy reading them like we did when we wrote them.  Critics and comments are always welcomed so don’t hesitate to give us some🙂 ahh i forgot to mention, some of our fics are conducted in Bahasa since we’re Indonesian. But don’t worry you’ll find some in English too🙂

Please DO NOT BASH if you don’t like YAOI or a certain pairing~ Learn how to respect every piece of writing in the blog if you don’t want to be banned by the admin. If you have any questions about our works or perhaps about us just kindly post a reply for this topic ^^

once again, welcome to YAOI-nism blog and SPREAD THE YAOI LOVE!❤

All Hail YAOI!

Admins

39 thoughts on “Welcome to Our Blog! :)

    • annyeong ^^
      kita sih punya twitter semuanya, tapi untuk yang dua orang lainnya lebih baik mereka yang jawab oke??
      kalo punyaku (enma d’mightyhyun) sih @DubukeyEnma
      follow ya ^^ just mention me if you wish to be folback-ed :DD
      thanx for visiting this blog ^^

  1. maap, saia penggemar baru (2 hari yg lalu) admin2 disini ^ ^ saia g sengaja nemu blog ini waktu kesasar di goggle.
    bole kenalan sm kk2 g? hehehe…..
    saia Sirion, satu dari sekian bny penggemar YAOI di luar sana ^ ^

  2. kaya nemu surga dunia gtu…. hehehehe…. ^ ^
    blognya kk2 bagus. desain sm warnanya juga oke. apalagi fic2nya. keren2, ada yg bikin sakit perut (Harvest Moon) ada yg bikin saia banjir air mata… pokok’e T.O.P, apalagi saia emg demen sm SHINee fanfic (baca: semua fic YAOI xp)….

  3. aduh,kk… sori lama bales commentny… g bisa online terus soalny
    walah, kk… Sirion ini uda terkenal banget di kampungny dgn title guaptek soro, g bs ngebnt jd layouter ma designer ^ ^ hehe, sori, yah….
    tp klo jd pembaca setia saia sngt bisa ^ ^

  4. annyeong!blognya bagus chingu…crita2 yaoi nya juga mantab..sip deh pokoknya..

    Paling suka yg harvest moon nih,scara aq demen bgt ma game itu…hehe

    btw admin sekalian ada yg orang jawa?kalo iya kbetulan bgt soale aq juga wong jowo…hehe

    sukses selalu bwt blognya!hwaiting!!

    • annyeong ^^
      makasih buat pujian dan kunjungannya~ hehe. seneng banget kalo blog ini bisa disukai~
      soal HM, lol emang gokil parah itu cerita XDD
      tapi bagus dan menghibur kan? ^^ (megangin idung fetishoney terbang XDD)
      orang jawa yaa?? si festishoney dan ji yul jung itu org jawa semua tuh😀

  5. hi…slm kenal,just wanna say its a nice blog, ff nya bgs he..he.. request dng…banyakin pairing OnKey dng… *yep…im a crazy fangirl . ditunggu ff2 yg baru ya…

  6. Chingu mw ksh saran..
    Sebaiknya d last part ff d proteck aja..biar gag da reader silent..
    Nah kalo ada reader yg pengen bc ending nya harus coment mulai chap 1-last ..
    Nech cr jg d gunakan d YSP ..

  7. hi! waw.. this is the 1st time i found some ‘yaoi’ like this..-waw.. it’s so -great!- cool, guys~.. waw~.. haha.. btw, i’m utte~.. *nice to meet u :)* ..and i guess i’ll start to like ‘this kind of yaoi’ in this blog~..
    but, i’m curious about something.. is there a man author here? or all authors are woman?
    thanks! ^^

    • hello😀
      and welcome to our blog and i supposed to this new “world”? heheee
      nice to meet you too Utte🙂
      to answer your question, all three authors here are female so there’s no male here XDD
      hope it answers

  8. Hello~ blog walker nih~ iseng jalan2 nemu blog yaoiiii :3❤
    Disini ada FF KhunYoung gak? *nichkhun+wooyoung* kalo gak, tolong buat ya. Kalo uda ada, tolong tambahin😄 *baru mampir banyak maunya*
    Ohya saya bukan type silent reader. Jadi maaf kalo tiap FF saya kasih kritik ya hehe ^___^

  9. hiiii adminnn😀 aku new reader disini,ffnya bagus bagus,semoga wp ini selalu mempost ff terbaru yah ^^ dan aku akan jadi reader setia dan selalu comment ^^ aku gak akan jd SR kok min,tenangggg ^^~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s